Tuesday, March 7, 2017

Pemborong baju budak murah

Assalamualaikum.


Amacam gempak kan tajuk kali ni.

Serius gempakkk..


Mama Mia cuma nak kongsi sedikit  gambar koleksi parcel order pelanggan terhormat Mama Mia.


Jom borong baju budak dengan Mama Mia whatsapp +60166653706 +60103313679








Pemborong baju budak

Assalamualaikum. 


Mana yang nak jalan2 ke kedai online mama Mia, boleh click link ni

https://www.facebook.com/jeggingsoftjeanssupplier/


Jegging premium jegging tak poket. rm11x12pcs

Whatsapp +60166653706 +60103313679


Baby sleepsuit

Size nb-18m

Serius comel.

Mama Mia jual borong je ni, rm11 sehelai.

Minimum 20helai.

Market price rm25-30

Material Cotton

Mama Mia suka baju ni, sebab comel sangat 😍😍

Whatsapp +60166653706 +60103313679

Kan Mama Mia dah cakap, Sekarang mama Mia merupakan Pemborong baju budak. Harga terus dari kilang ni.



Shortpants jegging

Warna tak luntur

Lembut dan selesa

Wowww ramai y suka. Ini feedback y banyak mama Mia terima.

Mama Mia jual borong je ni tau.

rm7x12pcs.

Size 1-3y, free size.

bawah ni model hensem pakai shortpants

whatsapp terus, save nombor mama Mia ni terus... +60166653706 +60103313679


Haaa comel kan? Ni contoh bulan lepas punya design jumpsuit. Setiap bulan design akan berubah2.

Material jumpsuit ni cotton, ramai yang kata berpuas hati dan selesa bila tengok anak pakai jumpsuit ni. Ini orang yang kata, Mama Mia kata kalau nak borong serius tak kan menyesal.

Whatsapp je terus Mama Mia kalau nak borong jumpsuit dan boleh buat niaga

+60166653706 +60103313679


Jumpsuit babygirl

Assalamualaikum.

Ada ke yang mencari JUMPSUIT baby girl?

Mama Mia ada jual borong.

Harga borong serendah rm11 sehelai. Harga terus dari kilang.

Boleh beli dan jual semula.

Market price jumpsuit ni rm
25-35 sehelai.

Whatsapp mama


Monday, November 21, 2016

SUPPLIER BAJU BUDAK TERUS DARI KILANG

Alhamdulillah sekarang peniaga yang nak berniaga baju budak boleh terus contact saya zati +60166653706.

Harga terus dari kilang.